Hvem er vi?

FORMÅLET MED

Kærlighedsnudging.dk

Vi hedder Jeppe Kekec Schjøtz og Lise Grevenkop-Castenskiold. Det er os som står bag onlineuniverset ‘Kærlighedsnudging.dk’. Vi bor i henholdsvis Aarhus (Jeppe) og Aalborg (Lise). Vi er begge i 40’erne. Vi har begge prøvet at blive skilt og vi deler en passion for kærlighed, læring & udvikling. Jeppe arbejder med terapi, læring og hypnose & Lise arbejder med coaching, planlægning og strategi. Vores formål er at hjælpe med at skrue op for kærligheden og livsglæden i hverdagen, og samtidig sænke antallet af skilsmisser, for både børnenes og de voksnes skyld.

Gennem talrige samtaler om parforholdets glæder og udfordringer, opstod ideen til et samarbejde omkring nudging i parforholdet. Vi har begge arbejdet med klienter igennem mange år, og vi deler en naturvidenskabelig, nysgerrig og eksperimenterende tilgang til, hvordan man får det bedste ud af livet. Både når det kommer til kærlighed og til livs- og arbejdsglæde.

Over tid har vi erfaret, både fra vores egne kærlighedsliv og vores klienters, at uanset hvor meget viden man måtte opnå om parforholdet, og hvor gode ideer og værktøjer man har, så handler det, i sidste ende, om hvad man får gjort for parforholdet i en travl hverdag. Det kan både være handlinger som viser din partner kærlighed, selvkærlige handlinger, og ændring af egne dårlige vaner som påvirker dit kærlighedsliv på en negativ måde.

Måske har du også selv erfaret at det er svært at ændre små som store vaner? Både hvad angår dig selv og din partner? Det skyldes at vores hjerne bedst kan lide at gøre som den plejer (at være i ‘system 1’ også kendt som ‘autopilot’ tilstanden). Derfor kræver det bevidsthed, velvilje, tålmodighed fra en selv og sin partner, og dybest set ‘hårdt arbejde’ at skabe nye gode vaner i parforholdet. Det kan kræve mindst ligeså meget som at træne til et løb, hvis ikke mere, idet du i parforholdet også er afhængig af partnerens velvilje til at holde parforholdet i live.

Vi har begge masser af personlig erfaring ud i kærlighedslivet. Vi blev begge skilt imens vi havde små børn, hvilket var en virkelig stor pris at betale. Ikke kun for børnene men for alle parter involveret. Derfor ligger det os meget på sinde at gøre alt hvad vi kan, for at hjælpe med at forebygge skilsmisser, ikke mindst i børnefamilier.

Typisk viser det sig over tid at græsset ikke er grønnere i dit næste forhold, med mindre du denne gang husker at vande græsset kontinuerligt. Hvis du har børn med ind i det næste forhold, er udgangspunktet allerede komplekst, pga. eksempelvis ‘dine og mine børn’ udfordringer, forskellig børneopdragelse, forskellige hverdagsvaner, eksmænd og ekskoner i kulissen, dårlig samvittighed, stress og følelsen af savn, når man skal undvære sine børn halvdelen af tiden fremover. Rent økonomisk er det også temmelig dyrt at blive skilt. Det kan derfor, på alle fronter, betale sig at sætte ind i tide, hvis du vil forebygge og undgå skilsmisse.

Hvis du føler at det er ‘forkert’ at få børnene passet af familie, venner eller barnepiger, for løbende at have kærestetid med din partner, så prøv at tænke kort på alternativet… Hvis I bliver skilt skal børnene jo undvære jer halvdelen af tiden resten af deres opvækst. Og det er faktisk sundt for børnene at lære at forældre har brug for kærestetid, ligesom de også gerne vil have legeaftaler med deres venner.

Eksempel på kærlighedsnudging
Beslut hvor ofte I vil prioritere henholdsvis en kæresteaften og en kæresteweekend sammen. Kom det i kalenderen nogle måneder frem af gangen. Book barnepiger i godt tid. Beslut hvem som skal planlægge den næste aften eller weekend. Vær kreative og overrask hinanden, som I starten af jeres forhold, og find yderligere inspiration til kærlighedsnudging i hverdagen her på hjemmesiden. I kan også tage kontakt til os med henblik på sparring omkring jeres hverdag og parforhold.

RING ELLER SKRIV

Vi kan hjælpe

Jeppe Kekec Schjøtz

M.Sc.EE, Parterapeut, Registreret psykoterapeut & læringskonsulent

Terapi, parinspiration, forskningsbaseret parterapi, foredrag og onlinekurser

Kognitive og metakognitive værktøjer til at få kontrol over tankerne

Hypnose til personlige problematikker som jalousi, præstationsangst, stress, afhængigheder og selvværd

Kærlighedsnudging i parforhold

BOOK PÅ 20221357

Lise Grevenkop-Castenskiold

M.Sc.EE, Certificeret Coach, livs- og arbejdsglæde

Coaching par og singler, foredrag og onlinekurser

Kærlighedsnudging i parforholdet

Kærlighedens 5 sprog til par og singler som ønsker mere kærlighed i hverdagen

Work/life balance, livs- og arbejdsglæde strategier, værktøjer, nudging & adfærdsdesign

BOOK PÅ 22234302

VI TILBYDER OGSÅ

Terapi & coaching

SE MERE