Test dit kærlighedssprog

FIND DIT EGET OG DIN PARTNERS KÆRLIGHEDSSPROG

Test dig selv og din partner

Tag testen på dansk eller engelsk og find dit eget og din partners primære kærlighedssprog. Foretrækker du/I fysisk berøring, anerkendende ord, kvalitetstid sammen, tjenester eller at modtage gaver? Har I samme primære sprog? Er I gode til at forstå hinanden?

Start testen her på dansk her

Start testen her på engelsk her

Når I er blevet klogere på jeres foretrukne sprog, kan I arbejde med at finde jeres foretrukne handlinger indenfor sproget, samt finde ud af hvordan I vil håndtere forskelle og eventuelle blinde vinkler (hvis jeres sprog ikke er ens).

Når I har sat mål for hvordan I gerne vil blive bedre til at tale jeres partners primære sprog og handlinger, så gælder det om at sikre at I får det gjort i en travl hverdag. Og det kan være svært når vores hjerner foretrækker at være på autopilot (System 1). Derfor er der brug for sjove nudging ideer, som kan hjælpe jer i hverdagen.

Vi anbefaler at arbejde med en lille forandring ad gangen, så I kan skabe nye gode vaner i parforholdet.

På vores kurser og i vores Klub Kærlighedsnudging kan I blive inspireret og selv inspirere andre til mere kærlighed i hverdagen.

LÆS MERE

Hvis du ikke allerede har læst vores side om forskelle i kærlighedssprog kan du se den her. Her finder I en beskrivelse af alle fem sprog og eksempler på handlinger og kærlighedsnudges. Måske finder du ud af at du med fordel kan udfordre dig selv til nye handlinger, som vil få din partner til at føle sig mere elsket. Måske skal du med ud i naturen eller ud at vandre i bjerge, som en kærlighedshandling til din partner, eller måske skal du øve dig på at sige flere anerkendende ord. Vi kan forsikre jer om at det vil løfte jeres parforhold til nye højder, hvis I begynder at tale hinandens foretrukne kærlighedssprog.