Coaching

KAN JEG HJÆLPE DIG/JER MED AT FØLE MERE

Kærlighed, livs- og arbejdsglæde?

Med coaching kan du få hjælp til at opnå mere af det du drømmer om, på forskellige områder i dit liv, med henblik på mere livs- og arbejdsglæde, bedre balance i dit liv, og en følelse af dyb kærlighed til både dig selv og dem som virkelig betyder noget i dit liv.

Ofte glemmer vi hvor meget alting hænger sammen og påvirker hinanden. Hvis vi sætter alt ind på et område i vores liv, så glemmer vi let hvordan det påvirker andre områder i vores liv, og vi kan derfor ende med at føle stress, overvældethed eller mangel på livs- og arbejdsglæde.

Ingen af os har mere end 24 timer i døgnet, og de færreste har ubegrænsede mængder penge og energi. Så vi må hele tiden sørge for at fordele vores ressourcer; tid, penge og energi, på de ting som er allervigtigst for os, og være realistiske omkring hvad vi kan, samtidig med at vi også tillader os selv at drømme større og tage små realistiske skridt henimod vores drøm. Men idet vi kun kan være sikre på nuet, så er rejsen og hverdagen mindst lige så vigtig som de langsigtede mål og drømme.

Med afsæt i værktøjer fra coaching, strategi, adfærdsdesign og projektledelse kan jeg hjælpe dig med at optimere din hverdag så du føler mere kærlighed, livs- og arbejdsglæde. Jeg kalder det ‘det bevidste rige liv’ eller Mindful Rich Living.

COACHING PAKKER

Mere kærlighed & glæde

Skal du giftes eller skilles?

Den perfekte bryllupsgave

KOM GODT I GANG MED

Mere selvkærlighed med nudging

Det første du kan gøre på rejsen til mere kærlighed, livs- og arbejdsglæde, er at blive bevidst om hvad der giver netop dig en følelse af glæde eller små glimt af lykkefølelse i hverdagen. Måske er det at tillade dig selv at sidde i solen med en lækker kop kaffe, selvom du har en lang to-do liste du allerede er bagefter med? Måske er det at tage hovedtelefoner i ørerne og danse som Hugh Grant i filmen Love Actually? Eller måske er det at benytte enhver lejlighed til at bade i havet?

Når jeg spørger ind til det, så har de fleste mennesker forskellige ting de elsker at gøre, som ofte endda er helt gratis, og som ikke kræver andre menneskers accept eller involvering. Alligevel glemmer vi at gøre det, på trods af at det kan gøre en kæmpe forskel for kærlighedslivet, livs- og arbejdsglæden.

I en coaching session kan du få hjælp og inspiration til at lave dit personlige selvkærlighedskatalog, og få sparring på hvordan du får integreret så meget som muligt af det i din hverdag, ved hjælp af nudging og gamification, så det fremover bliver en god vane at bruge tid, penge og energi på selvkærlige handlinger.

Når du får skruet godt op for de selvkærlige handlinger, så vil det have en positiv indvirkning på både dit kærlighedsliv og din livs- og arbejdsglæde. Det hele hænger sammen.

Er en pause med god kaffe lig med selvkærlighed for dig? Sæt tid af i din kalender til en lille pause hver dag, hvor du blot skal nyde nuet. Måske er det på terrassen, i din sofa eller på dit kontor? Mind dig selv om hvordan du kan gøre lidt mere ud af dine pauser, ved at bruge eksempelvis et foto af din favoritpause, som baggrund på din computerskræm eller telefon.

Elsker du at bade og kommer du løbende forbi en strand, fjord eller sø? Pak dit badetøj og et håndklæde, og opbevar det permanent i din rygsæk, bil eller cykeltaske. Fremover går du aldrig glip af en badechance, og du vil opleve at du får badet meget mere end tidligere. Hvis du ikke kan lide at bade alene, så spørg en anden badegæst om at holde øje.

Føles kager og dessert som selvforkælelse, så kan du med fordel lave dem selv, og gøre lidt ekstra ud af smag, udseende og anretning, efter princippet ‘lidt men godt’, frem for at prøve at undgå alle lækre ting (hvis du skal passe på din vægt og sundhed, som også er selvkærlighed). Undgå hurtige løsninger, og køb ind til at lave noget som både er lækkert og godt for din sundhed og energi.

RING ELLER SKRIV

Hvis du ønsker coaching

Lise Grevenkop-Castenskiold

M.Sc.EE, Certificeret Coach, livs- og arbejdsglæde

Coaching par og singler, foredrag og onlinekurser

Kærlighedsnudging i parforholdet

Kærlighedens 5 sprog til par og singler som ønsker mere kærlighed i hverdagen

Work/life balance, livs- og arbejdsglæde strategier og værktøjer, adfærdsdesign

‘Appreciation at Work’ til øget arbejdsglæde

BOOK PÅ 22234302