Foredrag

PERSONLIG ANERKENDELSE PÅ ARBEJDSPLADSEN

Stærkere relationer med de 5 sprog?

Anerkendelse er den største kilde til arbejdsglæde ifølge en stor undersøgelse fra Boston Consulting Group tæt efterfulgt af gode relationer med henholdsvis kolleger og leder samt god work-life balance.

79% af dem som skifter job gør det i virkeligheden fordi de ikke føler sig anerkendt.

Mangel på anerkendelse viser sig, i et stort exit interview, at være den ’hemmelige’ bagvedliggende årsag til at ens kolleger forlader arbejdspladsen.

49% af lederne er allerede bevidst om at de ikke er gode til værdsættelse, og ud af de 51%, som selv mener de er gode til det, så er det kun 17% af deres medarbejderne som føler/mærker det! Formentlig fordi de ikke ’taler det samme sprog.

Hvis vi alle lærer at anerkende hinanden, på den måde det mest giver mening for den vi kommunikerer med, vil det med stor sandsynlighed medføre en meget større personlig tilfredsstillelse og et bedre arbejdsmiljø for alle.

For at vi kan blive bedre til at anerkende hinanden, må vi først blive bedre til at forstå os selv, herefter forstå hinanden og endelig optimere den måde vi kommunikerer på.

I forbindelse med workshops og personlige coachingforløb er det muligt at arbejde med profilanalysen ‘Motivated by Appreciation’, som man efterfølgende kan dele med sin chef og sine nærmeste kolleger.

Ifølge en større undersøgelse er der ingen korrelation mellem en persons foretrukne anerkendelses sprog og personens DISC eller MBTI profil, så det er nødvendigt at spørge særskilt ind til dette, hvis man vil være god til at anerkende personligt, autentisk og effektivt.

Få mere kærlighed i parforholdet

Kærlighedsnudging

Føler du dig ikke set eller ikke elsket i parforholdet, så kan det være, at I skal have integreret kærlighedsnudging i jeres parforhold.

Med et foredrag om kærlighedsnudging bliver I introduceret til kærlighedens 5 sprog og får nogle forskellige konkrete ideer til, hvordan I kan bruge nudging og gamification i jeres parforhold.